Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

 

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Panora Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. (στο εξής χάριν συντομίας «Panora» ή «η Εταιρεία») σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και για το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία μας και τις προσφορές που σας παρέχει. Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR) και τους εξής όρους χρήσης:

Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική προστασίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι: 

Panora Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.
www.panora.gr
Τηλ.+30 210 9315154, 801 11 22880
Email: 
service@panora.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: 
service@panora.gr, εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στην συλλογή, την επεξεργασία ή την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας. Σε περίπτωση που εναντιωθείτε στην συλλογή των δεδομένων σας, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς. Μετά την άρνησή σας, η μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους.

Τα δικαιώματα του χρήστη

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα δεδομένα: Θα έχετε περισσότερη και σαφέστερη ενημέρωση κατά τη συλλογή των δεδομένων για την επεξεργασία τους και το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά.
  2. Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν.
  3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Δικαιούστε να εξασφαλίζετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τον περιορισμό της επεξεργασίας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
  4. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ιδίως όταν πρόκειται για κατάρτιση «προφίλ» ή για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.
  5. Δικαίωμα στη λήθη: Όταν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία και διατήρηση προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν τηρούνται για κάποιο συγκεκριμένο νόμιμο και δηλωμένο σκοπό.
  6. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Δικαιούστε να λάβετε ή να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, σε αναγνώσιμη μορφή, από έναν υπεύθυνο επεξεργασίας σε άλλον, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εφόσον το επιθυμείτε.

 Η εποπτεύουσα αρχή για την Εταιρεία είναι η:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Δικαιούστε ακόμη να καταθέσετε το παράπονό σας στην εποπτεύουσα αρχή του τόπου κατοικίας ή εργασίας σας. Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, ως αντικείμενο επεξεργασίας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία αναγράφονται παραπάνω.

Πότε, γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε δεδομένα

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Παρακάτω θα βρείτε ποια δεδομένα χρειαζόμαστε για κάθε περίπτωση. 
Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να οδηγήσουν στην αναγνώριση του προσώπου (π.χ. όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία τοποθεσίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
Παρακαλούμε να δίνετε μόνο όσες πληροφορίες είναι αναγκαίες για την παροχή υπηρεσίας.
Παρακάτω παρουσιάζουμε τα δεδομένα τα οποία συλλέγουμε. Καθώς υπάρχουν δεδομένα διαφορετικών ειδών, τα έχουμε ομαδοποιήσει σε κατηγορίες, ώστε η παρουσίαση να είναι ευκολότερα κατανοητή.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα για να εμπνευστείτε την επόμενη παραγγελία, αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως επισκέπτης, δεν συλλέγουμε δεδομένα.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε και εγγράφεστε στην ιστοσελίδα και ταυτόχρονα στο σύστημα επιβράβευσης πελατών «Panora Green”.

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, ακολουθούμε την αρχή επεξεργασίας των ελαχίστων προσωπικών δεδομένων. Όσο λιγότερη πληροφορία, τόσο το καλύτερο. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά για σκοπούς που είναι ορισμένοι. Εάν δεν επισκέπτεστε απλώς την ιστοσελίδα, αλλά έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, συλλέγουμε τα εξής προσωπικά δεδομένα:


Όνομα Χρήστη (e-mail), Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και ώρα δημιουργίας λογαριασμού, Ημερομηνία και ώρα τελευταίας σύνδεσης, Ημερομηνία γέννησης (εάν την έχετε δηλώσει) και «Από πού μας βρήκατε (εάν το έχετε δηλώσει).
Επίσης, την έγκρισή σας ή μη στην αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αλλά και τους διαθέσιμους πόντους του λογαριασμού σας (με ιστορικό συλλογής).

Στην περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να έχετε λάβει τη συναίνεση του τρίτου πριν την γνωστοποίηση των δεδομένων του (π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σε εμάς. Στην περίπτωση αυτή, πριν τα πρόσωπα αυτά παρέχουν σε εσάς την ανωτέρω συναίνεση, οφείλετε να ενημερώσετε για την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε και παραγγέλνετε στην ιστοσελίδα

Για να επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε, μπορείτε να συνδεθείτε και να ολοκληρώσετε μια παραγγελία. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερα δεδομένα συλλέγουμε. Τα πεδία που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας σας έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικά. Χωρίς την συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων καθίσταται αδύνατη η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλες οι λοιπές πληροφορίες που δεν έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικές, παραμένουν προαιρετικές. Εάν μας παρέχετε με την θέλησή σας πληροφορίες, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που σας παρέχουμε. Παρόλα ταύτα, η παράλειψη της συμπλήρωσης των συγκεκριμένων πληροφοριών δεν θα έχει δραστική επιρροή σε εσάς. Ο βαθμός που θα σας επηρεάσει σχετίζεται με τις πληροφορίες που θα παρέχετε. Οι βασικές πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:


Όνομα Χρήστη (e-mail), Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και ώρα δημιουργίας λογαριασμού, Ημερομηνία και ώρα τελευταίας σύνδεσης, Ημερομηνία γέννησης (εάν την έχετε δηλώσει) και «Από πού μας βρήκατε (εάν το έχετε δηλώσει).
Επίσης, την έγκρισή σας ή μη στην αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αλλά και τους διαθέσιμους πόντους του λογαριασμού σας (με ιστορικό συλλογής και εξαργύρωσης).

Επιπλέον: Διεύθυνση (οδό & αριθμό), Πόλη, ΤΚ, Κινητό τηλέφωνο
Πιθανά σχόλια που έχετε αφήσει, ιστορικό παραγγελιών και γραπτής συνομιλίας.
Εάν πρόκειται για εταιρία: Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα

Επεξεργασία για την προστασία νόμιμων συμφερόντων

Είναι δυνατή η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία των νομίμων συμφερόντων μας, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τα δικαίωμα και τις ελευθερίες σας.

Πότε διαγράφουμε τα στοιχεία σας

Γενικά διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα.

Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή μόλις παρέλθουν πέντε (5) χρόνια από την συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός για περίοδο πέντε (5) ετών, θα διαγράψουμε, επίσης, τον λογαριασμό σας.

Πέρα από τους κανόνες που έχουμε ορίσει εμείς, υπάρχουν και άλλες περίοδοι για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αρχείο. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 5 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.

Παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Παρακάτω παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το πότε σε ποιούς και υπό ποιές προϋποθέσεις μεταφέρουμε δεδομένα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε με διαφάνεια για τις χώρες που τυχόν μεταφέρονται τα δεδομένα.

Τρίτοι με δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα

Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Παρόλα ταύτα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αγοράζουμε με την σειρά μας υπηρεσίες από συγκεκριμένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών (κυρίως αποστολής μαζικών sms ή newsletter – ενημερωτικών μηνυμάτων), στους οποίους δίνουμε αυστηρή και περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, πριν μεταβιβάσουμε οποιοδήποτε στοιχείο σε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, ελέγχουμε κάθε ανεξάρτητη εταιρεία. Όλοι οι αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία.

Σε ποιες χώρες επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα κυρίως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και στον Ενιαίο Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).


Πληροφορίες για τα cookies

Τηρώντας στο έπακρο τον κανονισμό, χρησιμοποιούμε αυστηρά μόνο τα απολύτως απαραίτητα cookies, τα οποία απαιτούνται για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, καθώς και για την χρήση των λειτουργιών που παρέχει. Χωρίς την χρήση τέτοιων cookies, η σωστή λειτουργία ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένη (πχ. η εγγραφή κειμένου), ακόμη στην διάρκεια περιήγησης μεταξύ σελίδων στην γενική ιστοσελίδα.

Google Analytics

Είμαστε πελάτες της υπηρεσίας στατιστικών Google Analytics Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση της υπηρεσίας Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας, έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, στην περίπτωση αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων . Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε οι ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. 
Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «κρυφή λειτουργία» στον Google Chrome ή σε «προσωπική λειτουργία» στον Firefox.


Επιλογές ενημέρωσης για Προσφορές, Δώρα, Νέα προϊόντα & Διαγωνισμούς
  • Δεν επιθυμώ πλέον να λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα (Newsletters) στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου (e-mail).

Μπορείτε να επιλέξετε το "Unsubscribe" στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος (e-mail), είτε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στη διεύθυνση service@panora.gr ή τηλεφωνικά στο 2109315154 ή στο 8011122880.

  • Δεν επιθυμώ πλέον να λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα (Sms) στο κινητό μου τηλέφωνο.

Μπορείτε να επιλέξετε "Οριστική Διαγραφή" στο sms εξουσιοδότησης, είτε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στη διεύθυνση service@panora.gr ή τηλεφωνικά στο 2109315154 ή στο 8011122880.


Επιλογές ενημέρωσης πόντων, από το σύστημα επιβράβευσης πελατών "Panora Green"

  • Δεν επιθυμώ πλέον να λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα (Newsletters) στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου (e-mail).

Μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στη διεύθυνση service@panora.gr ή τηλεφωνικά στο 2109315154 ή στο 8011122880, ώστε να απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.
Προσοχή: σε αυτή την περίπτωση, για τεχνικούς λόγους, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας ή τους πόντους σας σε επόμενη παραγγελία. Εάν το επιθυμείτε, θα πρέπει να ζητήσετε την επανενεργοποίησή του.




ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ